Karpatský triatlon - info

Mailova_priloha17. 06. 2016





Aktuálne informácie od organizátorov Karpatského triatlonu:


"Milí triatlonisti, ďakujeme vám všetkým za váš záujem a tešíme sa na vašu účasť na premiérovom ročníku Karpatského triatlonu tento víkend v Lozorne a v nádhernom prostredí Malých

Karpát.

 

 

 

Výber štartových balíkov bude prebiehať priamo v technickej zóne podujatia pri vodnej nádrži v Lozorne v sobotu v čase 14.00 až 19.00 a v nedeľu od 08.00 do 09.00.

V sobotu 18.6. sa okrem detských pretekov uskutoční od 17.45 hod v technickej zóne aj poučenie o priebehu pretekov, veľmi pekne vás žiadame, aby ste si našli čas a poučenia sa zúčastnili, dozviete sa tam všetky potrebné informácie k nedeľňajšej časti pretekov.

Presné informácie o programe podujatia nájdete na našej stránke

TU

kde nájdete aj štartovú listinu

TU

Parkovanie bude zabezpečené na lúke zhruba 200m od priestoru štartu a cieľa pretekov na Karpatskej ulici v Lozorne. Pri parkovaní rešpektujte pokyny organizátora. Nesnažte sa dostať autom až k samotnému štartu, organizátor vás vráti späť na parkovacie plochy na to určené.

Počas celého podujatia vás dôrazne žiadame, aby ste rešpektovali pokyny dopravnej a obecnej polície, organizátorov, rešpektovali pravidlá cestnej premávky a na pretek využívali len úseky na to organizátorom zabezpečené a vyznačené. Počas cyklistickej časti preteku venujte prosím zvýšenú pozornosť povrchu po ktorom sa jazdí a hlavne v zákrutách a pri zjazdoch buďte nesmierne opatrní a obozretní. V prípade potreby vyhľadajte zdravotnú pomoc, ktorá sa bude nachádzať v cieľovom priestore, ako aj po trati preteku.

Všetkým vám želáme nezabudnuteľný zážitok a tešíme sa na vás."




  

World Triathlon 6

SOŠV logo 6

NSC logo miniSCP miniDukla logo mini

MŠVVŠ SR logo 170Prostriedky zo štátneho rozpočtu

na šport v roku 2021:

Bežné  transfery: 350 409 Eur