"TOKYO 2020" - štartové listiny pred záverečnou štvrtinou kvalifikácie

logo6 tokyo2020Ostatné simulované štartové listiny "TOKYO 2020" ITU zverejnila po záverečnom kole SP k 11. novembru 2019.  A po prvýkrát od mája 2018 sa stalo, že v nej nefiguruje ani jeden zo slovenských reprezentantov. Richard Varga mal zložitý rok, bol dlhšie zranený, nemohol štartovať

na viacerých pretekoch, navyše niektoré štarty mu nevyšli podľa očakávaní, niektoré výsledky ovplyvnili aj pády počas cyklistiky.  

 

 

Z týchto dôvodov zo štartovej listiny vypadol už na konci septembra. Záverečný štart sezóny nevyšiel ani Romane Gajdošovej, po páde preteky v japonskom Miyazaki nedokončila a po pretekoch vypadla aj zo simulovanej štartovej listiny. 

Nebyť povinnej kvóty pre pretekárov pre štart do novej olympijskej disciplíny - mix štafiet, by obaja naši boli bezpečne v provizórnej štartovej listine. Takto sú obaja tesne pod čiarou... Olympijská kvalifikácia sa po prestávke rozbehne na začiatku marca pretekmi série MS - WTS v Abú Zabí (SP v Kapskom Meste 15. februára bol zrušený). Obaja naši pretekári budú mať ešte 9 možností vylepšiť si svoje postavenie. Urobia s istotou maximum, aby sa obaja - Richard Varga už po tretíkrát a Romana Gajdošová ako prvá Slovenka - predstavili na OH v Tokiu.   

Simulované štartové listiny Tokio 2020 k 11. novembru - pred prestávkou a záverečnou štvrtinou olympijskej kvalifikácie:
MUŽI 
ŽENY  
KRAJINY
 

.jj 

 


World Triathlon 6

SOŠV logo 6

NSC logo miniSCP miniDukla logo mini

MŠVVŠ SR logo 170Prostriedky zo štátneho rozpočtu

na šport v roku 2021:

Bežné  transfery: 350 409 Eur